A Travellerspoint blog

Mexico City - to je bilo to...

sunny 20 °C

Dakle to bi bilo sve....

Danas to konacno mogu da kazem nakon relaksirajuceg dana provedenog u setnjici po praznom gradu. Malo sta je bilo otvoreno ali je bilo najtragi-komicnije da je i glavni gradski park bio zatvoren....

Juce i sinoc je bilo jako interesantno, Meksikanci su totalno bili u novogodisnjem fazonu tako da su zatvorili nekoliko glavnih ulica za saobracaj i postavili bine na kojima su se cijeli dan smjenjivali razni veseli lokalni bendovi. I narod je pridonijeo cijeloj praznicnoj atmosferi pa se tako djuskalo po ulicama citav dan - svakakvih faca sam se nagledao. Definitivno su opusten i veseo narod, i ne treba im mnogo da se opuste i uzivaju.

Novu sam docekao na Zocalu, na kojem su takodje razni izvodjaci zabavljali narod i plesalo se uveliko. Bilo je super mada i hladno (za ove uslove).

Ovim zakljucujem moj dnevnik a postovanim upornim citateljima mojih nadam se bar donekle zanimljivih dozivljaja zelim sve najbolje u Novoj 2007, a sebi da ovakvu slicnu avanturu ponovim uskoro....

;-)

Posted by Srechko 00:00 Archived in Mexico

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint